Vil du hjælpe til?

De Frivilliges Hjælpecentral, Fredericia

Vil du hjælpe os i vort arbejde?

 

Er du interesseret i at hjælpe os som medarbejder i De Frivilliges Hjælpecentral (DFH)?

 

- så savner vi en frisk person, som har lyst og evner til at gøre en forskel for et andet menneske.

 

Opgaverne er meget varierende. Det kan dreje sig om at hænge et billede eller en lampe op, lime en stol, sy en knap i et par bukser, afrime en fryser eller skifte en pakning i en vandhane. Alle opgaver er småopgaver som borgerne tidligere kunne klare selv. Vi sørger for, at du kun får opgaver, som du kan klare.

 

Ofte afsluttes opgaverne med en kop kaffe og en hyggesnak. Indsatsen er ulønnet, men der ydes dog en mindre godtgørelse for afholdte udgifter.

 

Desuden afholder gruppen møde i Frivilligcentret den første onsdag i hver måned i ca. 2 timer, og herudover er der julefrokost og sommerafslutning, hvor de frivillige mødes til socialt samvær og sparring. Kom ind i Frivilligcentret og hør mere om jobbet.

 

DFH er en 100% fredericiansk ”opfindelse”, stiftet i 2000 af Per Jacob Jørgensen, daværende medlem af Frivilligcenter Fredericias bestyrelse. DFH er pt. bemandet med ca. 14 fingernemme m/k’er, de fleste er på grund af alder udtrådt af arbejdsmarkedet.

 

…. Men hvad kræver det af mig?

 

Umiddelbart kræver jobbet kun, at du er en handy-mand/kvinde og er vant til at løse gør-det-selv opgaver, at du har lyst til at gøre noget for andre, og at du både kan samarbejde og arbejde selvstændigt. Nogle få opgaver vil kræve at to frivillige hjælpes ad. Vi har netop fået nyt værktøj og materialer, som vi stiller til rådighed for medlemmerne.

 

…. Men hvad får jeg ud af det?

 

Som frivillig i De Frivilliges Hjælpecentral kan du forvente

1 at vi har brug for dig

2 at din indsats kommer andre til gavn

3 at du bliver en del af fællesskabet

4 at du bliver lyttet til

5 at din indsats bliver værdsat og respekteret

6 at du får tilbud om deltagelse i sommer- og julearrangementer med andre frivillige

 

Er du interesseret, så kontakt formand Jørgen Pedersen på tlf. 2063 9804 eller ring til Frivilligcentret på tlf. 7210 6770.