Hjælp ønskes

Her kan du skrive dit ønske om hjælp fra “De Frivilliges Hjælpecentral”

Husk det er ganske gratis

For -og efternavn

Vær opmærksom på, at der er begrænsninger af de opgaver, som vi udfører. Hvis opgaven kræver indkøb af reservedele og lignende, skal du selv sørge for indkøbet i forvejen.

Vi har normalt ferie i juli måned og i juleugen, og vi udfører kun opgaver i Fredericia Kommune. I stedet for at udfylde og sende skemaet herover kan du naturligvis også ringe til Frivilligcenter Fredericia på tlf. 7210 6770 mandag – torsdag mellem kl. 9 og kl. 15, eller fredag mellem kl. 9 og kl. 12, og her gøre rede for dine ønsker om hjælp.

Ved uopsættelige behov kan du ringe til formanden, Niels-Erik Nielsen på tlf. 4252 4611. Vi fordeler opgaverne hver onsdag blandt vore frivillige, og du kan forvente et opkald fra den frivillige derefter for at aftale tid for et servicebesøg og måske også stille dig relevante spørgsmål vedrørende behov for værktøj samt dine indkøb af reservedele, m.m.

Herefter vil den frivillige hjælper møde op til aftalt tid. Han/hun foreviser legitimation, som vil være din sikkerhed for, at det er en af Hjælpecentralens frivillige. Når opgaven er udført, skal du kvittere i den medbragte servicebog.